27 May 2008

Αρχαιρεσίες



Προς τα μέλη του ΣΤαΕ ΤΕΙ Αθήνας
Θέμα: Πρόσκληση σε αρχαιρεσίες


Συνάδελφοι,

Μετά από πολύμηνη αναμονή λόγω των αργών διαδικασιών των δικαστηρίων, αναγνωρίστηκε ο Σύλλογός μας και δημοσιεύτηκε η ίδρυσή του κατά τα προβλεπόμενα στον Αστικό Κώδικα.

Σύμφωνα με το Καταστατικό, το οποίο μπορείτε να βρείτε σ’ αυτή τη διεύθυνση, πρέπει να πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου. Κατόπιν αυτών, ορίζουμε ως χρόνο διενέργειας των αρχαιρεσιών την Τετάρτη, 11η Ιουνίου 2008 και ώρα 10-14, στο γραφείο του συναδέλφου Στ. Φραγκόπουλου, στον πρώτο όροφο της ΣΤΕφ. Η υποβολή υποψηφιότητας επιτρέπεται μέχρι δύο (2) εργάσιμες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών, δηλαδή μέχρι τη Δευτέρα, 9η Ιουνίου.

Παρακαλούμε πολύ να υποβάλλετε υποψηφιότητα, όσοι ενδιαφέρεστε, είτε εγγράφως προς τη θυρίδα στο ΤΕΙ των μελών της προσωρινής Δ.Ε. (Π.Λύτρας, Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΣΔΟ, Στ.Φραγκόπουλος, Τμήμα Ηλεκτρονικής, ΣΤΕφ, Β.Μούσας, Τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής, ΣΤΕφ), είτε σε μία από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:


plytras(at)teiath.gr, sfrang(at)yahoo.com, vmouss(at)teiath.gr

Σημειώνουμε ότι, επειδή προέκυψαν ήδη σημαντικά δικηγορικά και άλλα συναφή έξοδα, θα χρειαστεί κατά την προσέλευση στις αρχαιρεσίες να καταβάλουμε μια εισφορά συνολικού ύψους 40 €, στην οποία περιλαμβάνεται και η τακτική ετήσια συνδρομή των 20 € για το έτος 2008.



Για την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Π.Λύτρας - Στ.Φραγκόπουλος - Β.Μούσας


No comments: